© Copyrights / Auteursrechten © Copyrights / Auteursrechten © Copyrights / Auteursrechten © Copyrights / Auteursrechten © Copyrights / Auteursrechten © Copyrights / Auteursrechten © Copyrights / Auteursrechten
English English Nederlands Nederlands  


 © Copyrights


© Onderzocht.nl


> Contact   > Masterclasses   > YouTube   > LinkedIn   > Reviews

 

 

© Klik gerust zachtjes op zijn neus om Jelle Bouma een e-mail te sturen © Klik gerust zachtjes op zijn neus om Jelle Bouma een e-mail te sturen © Klik gerust zachtjes op zijn neus om Jelle Bouma een e-mail te sturen

 

Voorwoord Markant Magazine

 

Markant nummer vier wordt gekenmerkt door een grote diversiteit. Al lezende zul je een artikel vinden over Meteo Consult in Wageningen. Walter Wijbrands en Jelle Bouma spraken met Harry Otten over (hoe kan het ook anders): het weer. Otten is de oprichter en algemeen directeur van het bedrijf, dat weersvoorspellingen doet voor een ieder die daarin geinteresseerd is. Na afloop van het interview raakten onze redacteuren verzeild in een live-weerpraatje voor radio 1.

Andere redacteuren doken in de drugswereld. Berucht en beroemd is de koning van de Grasshopper-koffieshops in Amsterdam. Sindsdien staat deze man bij de Markant-redactie bekend als Simon Softdrugs. Harm Wezeman en Frank Muller zijn in de kelder van een groot Amsterdams herenhuis getuige geweest van enkele drugstransacties en beschrijven hun ervaringen.

Frank Muller en Anouk Haaxma spraken met mensen van het Amstel InterContinental hotel, waar ze een nieuwe dimensie ontdekten van het begrip luxe. Een gesprek over luxe en sales.

Ook sex ontbreekt niet. Jet van der Werf en Constant Berkhout bezochten condoomfabrikant Durex. Achteraf verklaarden ze dat ze genoeg stof hadden om naast het artikel ook nog een halve Mailug-rubriek te vullen. Om een gefundeerd oordeel over de producten te kunnen vellen, kregen ze achthonderd (!) condooms mee. Na ze allemaal afzonderlijk geinspecteerd te hebben, kwamen onze vermoeide redacteuren erachter dat Durex geen condooms met smaakjes of leuke vormpjes maakt. De hele voorraad moet eerlijk worden verdeeld onder alle leden van de MARUG. Zucht.

Daarnaast vind je in dit nummer onder andere een terugblik op de MARUG-excursie naar Procter and Gamble in Rotterdam en een vooruitblik op een reis naar gevaarlijke verten. Enkele redacteuren gaan namelijk naar Zuid-Afrika. Ook besteden we een bladzijde aan Elsevier. Wanneer zij een bladzijde aan ons besteden, is niet bekend.

Op grond van het voorgaande kan maar 1 ding worden geconcludeerd: markanter kan bijna niet. De redactie wenst alle lezers een perfecte zomervakantie toe. En schrik niet teveel als je gebruind en wel terugkomt, want het eerste nummer na de vakantie heet Markant nummer vijf, omdat we overgaan naar kalenderjaren. Pas in januari krijg je een nieuwe nummer 1. Of was Markant dat altijd al?

 

Auteur: Jelle Bouma
Tevens gepubliceerd in Markant Magazine.
21 jaar


Ben jij een oude vriend of kennis van Jelle via de lagere school van meester Bos, RSG Ooststellingwerf, Rijksuniversiteit Groningen, Accenture, Deloitte & Touche Bakkenist, of ken je hem nog niet en wil je Jelle iets voorleggen, laat dan een afgeschermd privebericht achter. Je boodschap wordt niet online zichtbaar op de site, alleen Jelle Bouma kan deze inzien...
© Copyrights

© Copyrights Soms vergeet hij verjaardagen, maar dat wil niet zeggen dat hij jou is vergeten:
Home

jellebouma.com


Investments

Books

Masterclasses

Reviews

YouTube

LinkedInContact

jellebouma@jellebouma.com


English

Nederlands

Frysk

Disclaimer

© Copyrights

16 07 2024